According to Article 113 of the Constitution of Pakistan, the minimum age required to be elected as a Member of the Provincial Assembly (MPA) is 25 years. The candidate must also be a citizen of Pakistan and meet other eligibility conditions laid out in the Constitution.
What is the minimum age to become a member of Provincial Assembly?
Review the verified answer and explanation for this ETEA Educational Testing and Evaluation Agency past-paper question on CampusFin.
Question context
This question is part of 📚 General Knowledge within the broader 🌐 Current Affairs & GK subject and appears in the ETEA Educational Testing and Evaluation Agency preparation collection. Reviewing the answer together with nearby questions helps reinforce the underlying concept and identify how it may appear in competitive exams.